fredag 16 september 2011

Julkort

I fjol före jul så fanns det många tips på lite annorlunda vikningar på julkort och en som jag fastnade för va den här stjärnkortet. Detta kort har jag gjort själv men ide´n till kortet hittade jag på facebook från en tävling som stämpelgården hade ordnat och när jag luskade vidare så kommer det från en scrappare som jag lagt till i min besöka lista. Made by annelie heter hennes blogg och kortet finns här

Visst blev det tjusigt! Inser dock att man har lite att jobba på när det gäller att dekorera sina kort. Ju mer man sitter ju mer vågar man ju så jag få nog pyssla lite till...
Trevlig helg på er..
Pst väntar hem en beställning från scraphimlen och kommer allt då blir det lilla julafton kan jag lova. Sen är det köp stopp hos denna lilla scraphäxa!

3 kommentarer:

  1. Aaaa då fattade jag fel...trodde att du inte visste hur det var gjort...Men det ser jag ju att det gör du ju absolut, kanonfint är det!!

    SvaraRadera
  2. Jo jag hade gjort ett men kom inte i håg hur man gjorde. Trodde inte heller hon som fick kortet hade kvar det men se det hade hon. Lär bli fler sådan riktigt kul ide och fina blir dom!

    SvaraRadera
  3. Men hallååå...tror du verkligen att jag skulle kasta bort detta ljuvliga kort??? Nädu, det ska jag spara i mina gömmor :o)

    SvaraRadera