lördag 12 november 2011

För Evigt och Alltid

Fick en förfrågan om jag kunde knåpa ihop ett bröllopskort och tänkte att jisses hur ska det gå?
Äh jag testar väl och se om jag inte kan få ihop ett. Gav mig ut på nätet för att leta lite inspiration och få lite tips. Fastnade för denna modell och tycker själv jag fick ihop det himla bra och hon som beställde kortet såg också nöjd ut!

Stommen till kortet är en rosa cardstock, sen har jag använt mig av pion designs papper minnenas atelje till kortet, hjärtat skar jag ut med hjälp av fiskars mallar och embossade dom i cuttlebuggen och pappret som jag använde till det ena hjärtat är också pion designs men det heter från mitt hjärta. Glitterlim runt kanterna på hjärtat och lite blommor. Texten skrev jag ut på skrivaren.

Måtten på kortet ska vara 3 x 7,5 och den stora är 15 cm sen tror jag att det va 15 cm högt, jo jag limmade dit en extra 7,5 cm remsa så det skulle bli tre!
Stämpel Best Wisches kommer från arket pieces by pieces som jag beställde hos Hildas rum.

1 kommentar:

  1. Åh, vilket fint kort! Insidan var också superfin! Jättefint papper! :D

    Tack för kommentaren inne hos mig ang. piratskeppet. Jag har gjort det efter eget huvud. Det var mycket mätande, klistrande, klippande och ändringar! ;) Men bara man har botten och toppen, så är det ju bara att få fast två lika stora ark som sidor... Jag hade tänkt från början att göra tunna bruna "brädor" utanpå den bruna stommen, men jag hann inte... Hoppas att du hittar på ett bra kort till din brorsson!

    Kram Annika

    SvaraRadera