tisdag 24 juli 2012

Akvarellpennor eller pro markers?

Ja nu är semester slut, 4 veckor gick i en raket fart! Inte ha det blivit mycket scrappande inte men men målat i stugan och läst en massa böcker är väl ungefär det vi ha gjort! Med andra ord så ha vi haft det ganska lugnt och skönt. Vädret ha väl varit si och så men vad gör väl det när man fått va ledig!

Nu har jag äntligen tagit mod till mig och testat mina pro markers och akvarellpennor. Inser ju dock att det krävs en hel del övning. Måste då läsa på lite mera hur man använder akvarellpennorna och förtunningen, så har ni några bra tips så få ni gärna skriva ned dom åt mig. Länkar tas också tacksamt emot.

Måste dock erkänna att jag blev nog mer inspirerad av min pro markers men jag ha ju inte riktigt tänkt till när jag beställt. Massor med blått, brunt, orange och grönt ha jag. 1 röd  och 2 ros sen är det inte så mycket mera så det bli nog till att komplettera till hösten.Ja så här blev det, hade ju varit kul om man haft lite mer färger att välja på men men det kommer väl! Det blir till att öva, öva och återigen öva! För övrigt så håller jag på att göra lite dopkort och grattiskort på beställning så det visas sen.


JO just det jag har fått en liten award från Annika som har scrapbloggen Mamura75 och henne hittar du här. Man ska sedan ge den till 5 inspirerande bloggar som har mindre än 200 följare och jag tillägnar den till alla som tittar in här! Ni inspirerar mig och tack Annika för awarden det värmde!

4 kommentarer:

 1. Det misstaget gjorde jag med, när jag köpte mina första promarkers. Köpte mycket gälla färger och alla olika. Men men, nu är de mest olika nyanser av lila, rosa ,blå och grå som jag använder:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag köpte när dom hade 50% på nån scrapbutik för jätte längesen och då tänkte jag inte så mycket på vilka färger jag beställde, ha en vääääldans massa blått tro det va 7-8 olika nyanser. Men men ska kolla in vad andra använder för sorter och sen blir det mer av dom färgerna som du föreslår här! tack för tipset!

   Radera
 2. Dåligt med tips. Försöker själv lära mig måla med Promarkers.
  Men kanske en länk om du inte redan sett denna bloggen.
  http://asamia.blogg.se/

  hon har en demo på bloggen hur man målar med promarker och polycrompennor... http://asamia.blogg.se/2011/march/17-mars-11-mcp-teknik.html

  Lycka till med dina pennor =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla in länken som du tipsar om, tack för tipset och ditt besök.

   Radera