söndag 20 maj 2012

Kuvertkort, börs eller plånbokskort?

Här  kommer ett litet grattiskort i form av en börs/plånbok/kuvert. Ja det heter kuvertkort men jag skulle mera vilja säga att det är en plånbok. Detta kort skulle till en som tycker om att fiska. SOm bas så har jag använt mig av en grön cardstock och sen det mönstrade pappret kommer från ett block med 6x6 papper som jag beställde för ett tag sedan"dreamday" tror jag att det heter. Grattis är stämplat med en stämpel från ett ark från pieces by pieces som jag beställde hos Hildas rum för ett tag sedan. Hinken ha jag tryck ut i grodan och dom otroligt snygga flugorna och fiskrumporna har jag gjort själv... Sen hittade jag en sån passande text att sätta dit också!
På insidan av locket så står det namn och år på jubilaren (syns inte i bilden)..Jag va lite rädd att kortet blev lite tjejigt, eftersom det nu va en karl som skulle ha det men jag tycker ändock att det gick vägen, eller hur?
Aja nöjd blev jag i alla fall! Mallen till kortet hittade jag på svensk scarpbookings hemsida och länk till videon finns här
2 kommentarer:

 1. Detta kort blev otroligt uppskattat av både jubilaren och hela släkten! Tror faktiskt att kortet blev mer uppmärksammat än innehållet i någon annan present och det måste väl vara ett toppenbetyg! :-)

  //Tessan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra att det blev uppskattat! Det va himla kul att få äran att göra det också!
   Tack, tack!

   Radera